Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 серпня у Києві традиційно відзначать День Державного Прапора України

19 серпня 2016 року, 11:15

Цього дня заплановане тимчасове обмеження руху транспорту

 

23 серпня, напередодні 25-ї річниці незалежності, у Києві відбудеться традиційне відзначення Дня Державного Прапора України. Плануються церемонії урочистого підняття Державного Прапора на Софійській площі, біля будівлі Київської міської державної адміністрації та в районах міста.

Цього ж дня, згідно з підписаним розпорядженням КМДА, заплановане вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві (вул. Хрещатик, 36).

Важливо зазначити, що передбачається тимчасове обмеження руху транспортних засобів під час церемонії урочистого підняття Державного Прапору на вул. Хрещатик, вул. Володимирській (на ділянці від вул. Рейтерської до вул. Великої Житомирської), у пров. Георгіївському, пров. Рильському, вул. Софіївській (на ділянці від Михайлівського провулку до вул. Володимирської), Софійській площі, Володимирському проїзді, вул. Набережно-Хрещатицькій (на ділянці від вул. Ігорівської до вул. Боричів Тік), вул. Боричів Тік (на ділянці від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Петра Сагайдачного), вул. Малій Житомирській (на ділянці від Михайлівського провулку до Володимирського проїзду).

Просимо водіїв врахувати зазначену інформацію, плануючи свої поїздки містом 23 серпня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]