Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Школи та садочки Києва повинні очолювали високопрофесійні педагоги та ефективні менеджери – Ганна Старостенко

26 серпня 2016 року, 21:06

Другий рік поспіль міська влада проводить конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти в місті Києві для того, щоб столичними  школами та садочками керували ефективні управлінці та висококваліфіковані педагоги. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час проведення третього етапу відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів Києва.

«Два роки тому Київ здійснив справжній революційний прорив – вперше було проведено конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників шкіл та садочків. Ми першими запропонували такий формат і сьогодні він впроваджується по всій Україні. У цьогорічному конкурсі беруть участь 23 навчальні заклади міста Києва», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, поборотися за вакантні місця директорів шкіл та садочків висловили бажання 44 кандидати. З них – 16 претендентів на заміщення вакантних посад керівників садочків, 28 – претендентів на заміщення вакантних посад керівників шкіл столиці.

«Усі конкурсанти на початку відбору обов’язково проходять психологічне тестування. Також вони мають можливість відвідати ті заклади,  де б вони хотіли працювати, щоб краще зрозуміти специфіку закладу. Сьогодні відбувається заключний третій етап конкурсу, під час якого кандидати презентують комісії своє бачення розвитку навчального закладу», – розповіла Ганна Старостенко.

Вона додала, що результати відбору керівників стануть відомі громадськості вже на наступному тижні. За результатами відбору чотирьох хвиль 2015 року та першої хвилі відбору, яка пройшла в липні 2016 року, було призначено 68 керівників навчальних закладів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]