Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підрядники власним коштом ліквідують всі недоліки, допущені під час ремонту доріг

27 серпня 2016 року, 12:07

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» зафіксували недоліки, допущені підрядними організаціями під час поточного ремонту вулиці Овруцької в Шевченківському районі та вулиці Маршала Тимошенка Оболонському районі.

Наразі КК «Київавтодор» фіксує об’єми та вартість робіт, необхідних для виправлення ситуації. Усі неякісно виконані роботи будуть безкоштовно перероблені за рахунок підрядних організацій. Після усунення недоліків корпорація оприлюднить інформацію про заходи, які підрядники виконали для усунення недоліків та вартість цих робіт.

Нагадаємо, що комунальна корпорація «Київавтодор» здійснює постійний контроль якості виконання робіт на об’єктах вулично-дорожньої мережі. У результаті – минулого року за рахунок підрядних організацій повторно ремонтувалися після неякісного виконання робіт вулиці Народна та Вишгородська. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]