Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада презентує найуспішніші громадські ініціативи

29 серпня 2016 року, 11:55

Департамент суспільних комунікацій КМДА готує новий комунікативний проект – «Дні відкритих презентацій громадських практик». За підтримки ІА «Укрінформ» низка презентацій відбудеться вже у вересні-жовтні нинішнього року.

За словами директора Департаменту суспільних комунікацій Марини Хонди, киянам буде представлено громадські організації, що мають успішний досвід залучення широкого кола учасників до реалізації найрізноманітніших громадських ініціатив. Зокрема, соціальних проектів, волонтерських рухів, а також таких нових форм суспільної активності, як інтернет-комʼюніті, бізнес-громадськість, фахові об’єднання та неформальні структури.

Організатори ГО розповідатимуть про свою діяльність, дадуть корисні поради «новачкам» та внесуть свої пропозиції до проекту Міської комплексної програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства на 2017-2019 роки».

До участі запрошують усіх охочих. Для цього необхідно надіслати до Департаменту суспільних комунікацій наступну інформацію: назву ГО, тематику презентації, зміст презентації (відеоролик або текстовий файл) та дані контактної особи та спікера (регламент однієї презентації – до 10-20 хвилин).

Інформація приймається за електронною адресою: [email protected]. Контактні телефони: 278-29-98, 202-73-88.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]