Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Олімпійці-кияни отримають квартири, земельні ділянки і грошові відзнаки від столичної влади»

30 серпня 2016 року, 18:29

Мер Києва Віталій Кличко вручив нагороди та відзнаки Київського міського голови киянам-олімпійцям, які вибороли медалі на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро, та їхнім тренерам, і відзначив, що вони отримають від столичної влади квартири, земельні ділянки і грошові премії.

«Я хочу привітати всіх присутніх олімпійців. Кияни разом з усією Україною вболівали за вас, слідкували за вашими виступами. Ми раді, що ви показали результат. З 11-ти медалей, які виборола збірна України на Олімпійських іграх у Ріо, 7 здобули спортсмени-кияни. Кожна олімпійська нагорода – це свідчення вашої наполегливої праці і залізної волі», - заявив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що для спортсменів дуже важлива мотивація для досягнення перемог. Тому столична влада вирішила відзначити переможців-олімпійців. «Кожен спортсмен, який виборов з 1 по 6 місце, та їх тренери  отримають грошову винагороду. Крім того, ми ухвалили рішення про поліпшення житлових умов спортсменам та тренерам, а також виділимо земельні ділянки. Служби КМДА вже отримали від мене відповідні доручення. Найближчим часом я буду радий вручити ордери на квартири і документи на земельні ділянки», - запевнив Київський міський голова.

За золоту медаль столичні олімпійці отримають 120 тис. грн, за срібну - 100 тис. грн, за бронзову - 80 тис. грн. Тренери отримають премії в розмірі 50% від нагород спортсменів. «Ми ухвалили рішення виділити три однокімнатних квартири для Ганни Різатдінової, Олени Вороніної і Вячеслава Лаврухіна – тренера Ігоря Радівілова, одну двокімнатну квартиру для Артура Дзігасова (тренера Жана Беленюка)  і три земельних ділянки Олегу Верняєву, Жану Беленюку і Павлу Тимощенку», - повідомив Віталій Кличко.

Мер наголосив, що столична влада і надалі приділятиме належну увагу розвитку фізичної культури і спорту, розвитку спортивної інфраструктури та пропаганді здорового способу життя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]