Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Дніпровській набережній відкрито оновлений парк

31 серпня 2016 року, 13:28

На Дніпровській набережній відбулось офіційне відкриття оновленого парку «Вербовий Гай». Під час ремонту у парку облаштували 5000 кв. м газону, понад 100 кв. м квітників і  1500 кв. м доріжок, висадили 200 кущів і 30 дерев, змонтували урни та лави для відпочинку, відремонтували вело-доріжку.

«Щодня ми створюємо зелений затишок, шукаємо нові підходи в оформленні міського простору, реалізовуючи бажання киян бачити столицю чистою і комфортною. Саме за зверненнями киян ми плануємо влаштувати 58 спортивних майданчиків по місту. Цього року вже оновлено 18 парків і скверів, з яких 4 – у Дніпровському районі. Наразі завершується ремонт скверу на вул. Миколайчука, тож запрошуємо незабаром на відкриття», – повідомив під час урочистостей керівник комунального обʼєднання «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

Він додав, що наразі триває капітальний ремонт парку «Юність» (ІІ черга). Зокрема, там облаштовано 600 кв. м нових доріжок з асфальтобетонним покриттям, 1471,2 кв. м асфальтобетонного покриття існуючих доріжок, відремонтовано 241,5 кв. м доріжок, влаштовано спеціальні кармани під лави та урни (33 кв. м) та  основу під дитячий майданчик (400 кв. м). Вже цього року у парку встановлять нові елементи дитячого майданчика – ігровий комплекс «Замок чарівника», двомісну гойдалку, гойдалку-балансир, пісочницю, паркові лави та урни, а також подбають про 880 кв. м газонів.

Нагадаємо, за останні роки рішеннями Київради статус скверу було надано 120 земельним ділянкам, 30 з яких вже перетворено на зелені оази по всьому місту. Сьогодні кияни та гості міста можуть відвідати сквери Небесної Сотні на вул. Драйзера, 34 у Деснянському районі, на вул. Вершигори, 9-Г та Миропільській, 39 у Дніпровському районі, парк Оболонь та інші парки і сквери з дитячими майданчиками, альтанками та зручними лавами.  За даними КО «Київзеленбуд», за 2016 рік було влаштовано понад 5000 кв. м доріжок, 27 клумб з 27 000 квітів та інертних матеріалів, встановлено 6  дитячих майданчиків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]