Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Києву потрібен жорсткий архітектор-практик, який одразу візьметься за роботу – Володимир Бондаренко

02 вересня 2016 року, 15:44

Сьогодні, 2 вересня, відбувся черговий етап конкурсу на заміщення вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора міста Києва. Цього разу кандидатам було запропоновано розв’язати 3 ситуаційні завдання. Результати спочатку вивчали залучені до проведення конкурсу фахові експерти від громадськості, і з урахуванням їхніх зауважень та рекомендацій члени конкурсної комісії виставляли бали. Варто зауважити, що оцінюючи кожну роботу, члени комісії не знали, якому саме кандидату вона належить – на кожній відповіді було проставлено лише цифровий код замість ім’я та прізвища. Такий підхід дозволив забезпечити неупередженість та максимальну об’єктивність оцінювання.

«Місту потрібен не архітектор-попупуліст, який вкотре буде малювати перспективні плани і годувати всіх обіцянками, а жорсткий практик, який, засукавши рукава, одразу візьметься за роботу. Час загравання із будь-якими лобістами – від політиків, забудовників чи громадськості – вже пройшов. Рішення мають ухвалюватися не під чиїмось тиском, а незаангажовано, професійно та в інтересах киян. І сподіваюся такий архітектор з’явиться 17 вересня і буде виконувати свої обов’язки сумлінно і професійно. Міська влада підтримає виключно такого кандидата», – заявив керівник апарату КМДА, голова конкурсної комісії Володимир Бондаренко.

Він додав, що результати виконання ситуаційних завдань та перелік кандидатів, які пройшли до етапу співбесіди буде оприлюднено на офіційному сайті КМДА сьогодні протягом найближчих кількох годин.

Наступний етап конкурсу – співбесіда – відбудеться 7 вересня о 10:00. Проведення підрахунку результатів конкурсу та визначення переможця заплановано на 9 вересня.

Оприлюднять результати конкурсу – 16 вересня 2016 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]