Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9-10 вересня буде запроваджено додаткові автобуси маршруту №8 ТР та тимчасово змінено рух тролейбусів №№ 5, 8, 9, 17 (схема)

09 вересня 2016 року, 11:55

У зв’язку із капітальним ремонтом проспекту Перемоги з 21:00 9 вересня до 11:00 10 вересня вносяться зміни до роботи тролейбусів маршрутів №№ 5, 8, 9, 17 та додатково організовується тимчасовий автобусний маршрут № 8ТР, а саме:

– тролейбуси маршруту № 5 курсуватимуть від вул. Білицької до станції метро «Шулявської»;

– тролейбуси маршрутів №№ 8, 9, 17 курсуватимуть від вул. Смілянської, аеропорту «Київ» та площі Космонавтів до залізничного вокзалу «Південний»;

– додатковий автобусний маршрут № 8ТР курсуватиме за трасою: «Залізничний вокзал «Південний» – вул. Івана Огієнка – просп. Повітрофлотський – просп. Перемоги – бульв. Тараса Шевченка – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого».

Пасажири мають право проїзду в автобусах маршруту № 8ТР за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в тролейбусі.

Ознайомитись із розкладом руху автобусів можна на сайті КП «Київпастранс» (www.kpt.kiev.ua) у розділі «Пасажирам – Розклад руху» та на кінцевих  зупинках маршруту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]