Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Наступного року ми замінимо трамвайні колії на вулиці Дмитрівській»

15 вересня 2016 року, 0:29

Наступного літа на вулиці Дмитрівській відбудеться капітальний ремонт дорожнього покриття та  заміна трамвайних колій за сучасною технологією, яку вже використовували на перетині проспекту та площі Перемоги. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу Newsone.

«Наступного літа ми відремонтуємо вулицю Дмитрівську використовуючи сучасні технології безшумних трамвайних колій. Кожен, хто буде їхати чи переходити проїжджу частину, не відчуватиме будь-яких бар’єрів чи перепадів рівня дороги. Ми використовували таку технологію перекладаючи колії, які перетинають проспект перед площею Перемоги», - наголосив мер.

Віталій Кличко додав, що цього року в столиці відремонтують 52 вулиці.

«У Києві 1600 кілометрів доріг. Це досить велика сітка дорожнього покриття, більша частина якого потребує капітального ремонту. Тільки цього літа ми відремонтували понад 200 кілометрів доріг і не збираємося зменшувати темпів», - підкреслив мер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]