Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Приймальні відділення столичних лікарень будуть оновлені за сучасними стандартами – Олександр Спасибко

20 вересня 2016 року, 9:17

Столична влада проводить реконструкцію та капітальний ремонт кількох закладів охорони здоров’я. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко під час виїзної інспекції реконструкції та капітального ремонту лікарень. Спільно із заступником голови КМДА Миколою Поворозником вони перевірили хід робіт у Київському міському перинатальному центрі, в міських дитячих клінічних лікарнях № 2 та № 7 та в міській клінічній лікарні № 12.

«З міського бюджету виділено кошти на реконструкцію та капітальний ремонт лікарень, тож до кінця року всі основні роботи будуть виконані. В рамках ремонтних робіт передбачено проведення низки енергозберігаючих заходів – утеплення фасадів, заміну вікон на металопластикові з енергозберігаючими склопакетами, та зовнішнє оздоблення», – розповів Олександр Спасибко.

Він підкреслив, що заміна внутрішніх інженерних мереж та внутрішнє оздоблення приміщень забезпечить комфортні умови перебування хворих.

За словами заступника голови КМДА Миколи Поворозника, після ремонту оновлені лікарні отримають нові сучасні палати та пологові зали, оснащені відповідним обладнанням для надання кваліфікованої медичної допомоги. Крім того, у закладах буде впроваджено нові методики діагностики та лікування з використанням інноваційних технологій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]