Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Заклади охорони здоров’я столиці підключатимуться до опалення за індивідуальними заявками»

22 вересня 2016 року, 14:52

Усі заклади охорони здоров’я столиці готові до прийому теплоносія, їх підключатимуть до тепла за індивідуальними заявками керівників закладів. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За інформацією профільного департаменту, в ході підготовки медичних закладів комунальної власності міста Києва до роботи в осінньо-зимовий період проведено низку робіт, усі заклади охорони здоров’я  готові до прийому теплоносія», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, на підготовку до осінньо-зимового періоду вже виділено близько 12 млн грн, які спрямовані на прочистку та промивку систем опалення та водопостачання,          ревізію кранів, засувок та іншої запірної арматури, ремонт фасадів і герметизацію стиків, ремонт покрівель, заміну та утеплення вікон, поставку вугілля для котелень.

«Головні лікарі несуть персональну відповідальність за проведення організаційних та технічних заходів, які забезпечать комфортну температуру у лікувальних та поліклінічних закладах. Усі проблеми, які можуть виникнути під час запуску, повинні усуватися негайно. Я особисто вибірково перевірю заклади охорони здоров’я, за кожен виявлений недолік відповідатиме головний лікар», – попередив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Додатково повідомляємо, що наразі акти готовності до опалювального сезону (колишні форми Е-8) отримали усі заклади охорони здоров’я комунальної власності міста Києва.

Крім того, керівники медичних закладів вже уклали угоди з районними шляхо-експлуатаційними відділами стосовно проведення прибирання територій закладів та під’їзних шляхів під час значних снігопадів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]