Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершено роботи з відновлення дорожнього покриття на 37-ми об’єктах середнього ремонту вулично-дорожньої мережі

23 вересня 2016 року, 10:07

Цьогоріч вперше за багато років у рамках виконання робіт з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі дорожникам вдалося суттєво збільшити об’єми робіт з середнього ремонту, який виконується великими картами. Внаслідок цього покращується технічний стан та подовжується термін експлуатації покриття вулиць та доріг – повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Наразі завершено роботи з відновлення дорожнього покриття на 37-ми з 50-ти запланованих на 2016 рік об’єктах середнього ремонту, зокрема на вул. Ярославів Вал, Золотоворітському проїзді, вул. Преображенській, вул. Старонаводницькій, вул. Архітектора Вербицького, вул. Введенській, вул. Солом’янській, провулку Тараса Шевченка, вул. Ісаакяна, вул. Костьольній, просп. Генерала Ватутіна, бульварі Верховної Ради, вул. Робітничій та на інших об’єктах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]