Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві встановлять меморіальні дошки заслуженим діячам України та загиблому в зоні АТО

23 вересня 2016 року, 14:24

У Києві встановлять 5 меморіальних дощок для вшанування пам’яті заслужених діячів України та загиблого в зоні проведення АТО. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Так, меморіальні дошки встановлять на честь загиблого в зоні АТО Вихляєва Олексія Юрійовича – на фасаді загальноосвітньої школи № 6 на просп. Георгія Гонгадзе, 20; видатного діяча, академіка, альголога, біолога Топачевського Олександра Вікторовича – на фасаді будинку на вул. Прорізній, 10; видатного діяча, фахівця у галузі гідроакустики Бурау Юрія Володимировича – на фасаді будівлі на вул. Сурикова, 3; заслуженого діяча науки, видатного невролога і геронтолога Маньковського Микити Борисовича – на фасаді будівлі на вул. Вишгородській, 67; заслуженого діяча науки, освітянина, директора Київської гімназії східних мов № 1 Антонюка Павла Павловича – на фасаді Київської гімназії східних мов № 1 на вул. Львівській, 25.

Витрати, пов’язані з виготовленням та встановленням меморіальних дощок, будуть профінансовані за позабюджетні кошти. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]