Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28-29 вересня відбудеться Всеукраїнська педагогічно-практична конференція «Сталість пам’яті», присвячена 75-річчю трагедії Бабиного Яру

26 вересня 2016 року, 12:16

28 вересня о 9:00 у столиці відбудеться Всеукраїнська педагогічно-практична конференція «Сталість пам’яті», присвячена 75-річчю трагедії Бабиного Яру.

Програма заходу передбачає презентації кращих мультимедійних проектів, створених учнями шкіл-учасниць, лекції науковців і спеціалістів з історії «Голокосту», розміщення проектів у мережі Інтернет, культурні заходи, екскурсії Києвом тощо.

У конференції візьмуть участь учні шкіл мережі ОРТ з України та учні асоційованих шкіл ЮНЕСКО м. Києва. Захід відбудеться за підтримки Всесвітнього Єврейського Конгресу та Всесвітнього ОРТ у НВК № 141 «ОРТ».

Мета конференції – створення у школах-учасницях навчально-освітньої і виховної систем, що впроваджують основні елементи патріотичного виховання школярів, покликані виробити усвідомлення їхньої відповідальності за історичне минуле, збереження історичної пам’яті щодо жертв нацизму та увічнення пам’яті загиблих.

Захід триватиме до 29 вересня. З більш детальною програмою конференції можна ознайомитися, завантаживши файл у додатку. 

Місце проведення заходу: Навчально-виховний комплекс № 141 «ОРТ», бульв. І. Шамо, 5.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]