Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ став лідером за показниками фінансування оздоровлення та відпочинку дітей – Ганна Старостенко

26 вересня 2016 року, 12:48

Цього року київська міська влада забезпечила якісний змістовний відпочинок та оздоровлення більше ніж 8000 маленьких киян, що на 2500 дітей більше, ніж минулого року. Одним із найважливіших завдань стало забезпечення відпочинком якомога більшої кількості дітей із малозабезпечених родин, дітей з обмеженими можливостями, сиріт та дітей загиблих та учасників АТО. Про це повідомила заступник голови Київської міської держаної адміністрації Ганна Старостенко під час наради з підведення підсумків літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва.

«Цьогоріч Київ посів перше місце за показниками фінансування літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста, виділивши понад 45 млн 360 тисяч гривень. За ці кошти ми оздоровили 5 632 дитини та направили на відпочинок – 2 572 дитини. Ми вдячні всім причетним, особливо керівникам груп, медикам, директорам закладів за пророблену роботу, увагу та любов, якою вони оточили наших маленьких киян», – повідомила Ганна Старостенко.

За словами заступника голови КМДА, особливу увагу міська влада звернула на забезпечення відпочинком дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (забезпечено відпочинок та оздоровлення для 507 дітей); дітей з багатодітних родин (2250 дітей); дітей загиблих та учасників АТО (513 дітей); дітей, які перебувають на диспансерному обліку (1194 дітей). Цього року також було оздоровлено понад три тисячі обдарованих дітей, творчих колективів та спортивних команд.

Ганна Старостенко додала, що Міністерство соціальної політики, яке здійснює загальну координацію відпочинку дітей оцінило як успішне проведення цьогорічного відпочинку та оздоровлення малих киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]