Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

1 жовтня тимчасово змінять роботу тролейбуси маршруту № 34 та автобуси маршрутів №№ 61, 98

28 вересня 2016 року, 17:39

1 жовтня у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку вносяться зміни до роботи тролейбусів маршруту № 34 та автобусів маршрутів №№ 61, 98.

Зокрема, на вул. Йорданській (вул. Лайоша Гавро)  вносяться зміни у роботу тролейбусів маршруту № 34, які курсуватимуть трасою: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

Автобуси маршруту № 61 ходитимуть від вул. Милославської до вул. Градинської за діючою трасою, далі: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за діючою трасою.

Автобуси маршруту № 98 рухатимуться від вул. Милославської до вул. Оноре де Бальзака за діючою трасою, далі: вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за діючою трасою.

Ознайомитися з роботою автобусних та тролейбусних маршрутів можна на сайті www.kpt.kiev.ua у розділі ПАСАЖИРАМ: «маршрути» та «розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]