Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Деякі політичні сили навмисно спекулюють навколо ситуації на «Героїв Дніпра». Будівництво ТРЦ буде лише за згоди громади»

30 вересня 2016 року, 20:48

Деякі політичні сили навмисно спекулюють навколо ситуації на станції метро «Героїв Дніпра». Будівництво торговельного центру на цій станції розпочнеться тільки за згоди громади. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він наголосив, що деякі політичні сили підігрівають ситуацію та роблять собі на цьому додатковий піар.

«Хочу нагадати: документи були отримані ще в 2003 році. Інвестор розпочав будівництво, але це викликало супротив. Всі документи ми перевіряли і вони відповідають чинному законодавству», - сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що станція метро «Героїв Дніпра» не є станцією глибокого залягання, не використовується як бомбосховище. І сьогодні там тривають тільки планові роботи з укріплення станції.

«І можу запевнити, що ніякого будівництва торгового центру не буде, поки не буде згоди громади. Тому завдання кожної будівельної компанії, яка розпочинає будівництво в Києві, – проводити роз'яснювальну кампанію, розказувати, що мешканці отримають від цього будівництва», - сказав він.

Мер Києва підкреслив, що наразі на станції ведуться планові роботи з укріплення.

«Важливо, щоб якщо розпочнуться дощі, не допустити протікання. Тому роботи, які відбуваються, це роботи з укріплення станції та гідроізоляції», - додав Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що роботи з укріплення станції проводить компанія «Метробуд», яка будувала цю станцію.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]