Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На столичних паркувальних майданчиках розпочали встановлення систем відеоспостереження

07 жовтня 2016 року, 10:10

На початку осені в рамках проекту «Безпечне місто» розпочалось встановлення відеоспостереження на паркувальних майданчиках міста. Зокрема, у тестовому режимі встановлено три відеокамери на вулиці Дмитрівській, 2.

Відеоспостереження працюватиме в онлайн-режимі, що дасть змогу в будь-який час відслідкувати ситуацію на парковці, контролювати наповненість майданчика та сплату за послуги паркування.

«Досвід країн-сусідів доводить: впорядкування паркувального простору на вулицях є необхідним, особливо в умовах великого міста, яке інтенсивно розвивається. І це реальні кроки від слів до дій», – зауважив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель.

Актуальним також є і можливість відслідковувати протиправні дії, побутові правопорушення чи ДТП, адже весь відеоматеріал певний час зберігатиметься в архіві.

«Ми ставимо за мету облаштувати системами відеоспостереження всі парковки нашого міста. Це гарантує не лише прозорість доходів, але й посилення захисту автомобілів та рівня безпеки в Києві», – додав керівник комунального підприємства «Київтранспарксервіс» Артем Шамрай.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]