Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тимчасові зміни у роботі тролейбусів маршруту № 37А та автобусів маршруту № 61

07 жовтня 2016 року, 13:42

Завтра, 8 жовтня, у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку на вул. Лісківській та вул. Марини Цветаєвої, вносяться зміни до роботи низки маршрутів громадського транспорту:

– на вул. Марини Цвєтаєвої на ділянці від просп. Володимира Маяковського до вул. Миколи Закревського рух тролейбусів маршруту № 37А  організовується за трасою тролейбусного маршруту № 37;

– на вул. Лісківській на ділянці від вул. Милославської до вул. Радунської  рух автобусів маршруту № 61 буде організовано від залізничної платформи «Троєщина» до вул. Радунської за діючою трасою, а далі до вул. Милославської без заїзду на вул. Лісківську.

Ознайомитися з роботою автобусних маршрутів № 61 та тролейбусних маршруту № 37А  можна на сайті КП «Київпастранс» у розділі «Пасажирам – Маршрути та Розклад руху».  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]