Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 70% закладів соціальної сфери вже підключені до опалення

12 жовтня 2016 року, 12:58

Станом на 10:00 12 жовтня трохи більше 70% закладів соціальної сфери Києва вже підключені до опалення. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Так, опалення запущено у понад 90% дитячих садків, більше 53% шкіл, понад 58% лікувальних установ та трохи більше 47% об’єктів соціального захисту. Зазначимо, що запуск тепла у названих установах відбувається за окремими заявками їхніх керівників.

Петро Пантелеєв нагадав, що сьогодні, 12 жовтня, розпочалося поетапне підключення до теплоносія житлової сфери міста. Заступник голови КМДА звернув увагу керівників ОСББ та ЖБК на необхідність подачі індивідуальних заявок до енергопостачальних організацій на підключення до опалення.

Підкреслимо, що персональну відповідальність за дотримання належного температурного режиму несуть голови районів та керівники закладів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]