Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 90 медичних закладів підключено до опалення – Микола Поворозник

12 жовтня 2016 року, 15:22

Понад 90 закладів охорони здоров’я столиці вже підключено до опалення. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворознимк під час робочого візиту до Київського міського пологового будинку № 6.

«Станом на 10:00 12 жовтня понад 90 закладів охорони здоров’я підключено до тепла, а це понад 58% від загальної кількості лікувальних установ. Наразі, відповідно до індивідуальних заявок керівників закладів, продовжується поетапне підключення теплоносія. До кінця тижня тепло має бути у всіх медичних закладах. Відповідальність за дотримання належного температурного режиму несуть голови районів та керівники закладів», – наголосив Микола Поворозник.

Він нагадав, що на підготовку до осінньо-зимового періоду з міського бюджету виділено близько 12 млн грн, які спрямовано на прочистку та промивку систем опалення та водопостачання, ревізію кранів, засувок та іншої запірної арматури, ремонт фасадів і герметизацію стиків, ремонт покрівель, заміну та утеплення вікон, поставку вугілля для котелень.

«Теплові пункти більше 90% медичних закладів обладнані автоматичними регуляторами опалення за температурою зовнішнього повітря, завдяки яким регулюється температурний режим в приміщенні залежно від погодних умов. Таким чином, у закладах є можливість економити кошти на сплаті за комунальні послуги. Нашим завданням є 100% оснащення таким обладнанням усіх медичних закладів столиці. Дуже важливо, щоб ми раціонально використовувати енергоносії», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]