Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав військовослужбовців і ветеранів із Днем захисника України

12 жовтня 2016 року, 16:42

Київський міський голова Віталій Кличко поспілкувався з киянам – ветеранами Другої Світової, воїнами-афганцями та учасниками АТО і привітав їх із Днем захисника України, який святкують 14 жовтня.

«Шановні військовослужбовці та ветерани! Як син військового я знаю, наскільки складною та відповідальною є ваша місія. Українське військо традиційно вшановували саме на свято Покрови, напередодні якого ми з вами зустрічаємося. Ми шануємо пам’ять полеглих, і з великою повагою ставимося до всіх, хто захищає нашу державу на Сході. Також у цей день ми вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали своє життя за українську землю», – наголосив мер.

Віталій Кличко зазначив, що за останніх два роки, коли Україна протистоїть російській агресії, наша держава навчилася обороняти свою землю, створила боєздатну армію і продовжує її вдосконалювати.

«Ми говоримо про військових, як про захисників із великої літери. Ми вдячні вам, поважаємо й шануємо наших воїнів. Зі свого боку, столична влада робить усе можливе, аби надати соціальні гарантії для наших військових, а також підтримує сім’ї загиблих у АТО киян», – зазначив мер.

«Ви власним прикладом довели, що сила наших бійців вимірюється не тільки зброєю, а надзвичайною силою духу і волею до перемоги. Хочу подякувати всім присутнім героям, учасникам АТО за ваш патріотизм, вашу мужність і силу духу! Вітаю усіх захисників України та бажаю миру, козацького здоров’я та віри в себе і в свою країну!» – звернувся Віталій Кличко до військовослужбовців.

Мер поспілкувався з присутніми військовими та ветеранами, а також випив із ними символічні «фронтові» 50 грамів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]