Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До кінця наступного тижня капітальний ремонт на естакадній частині Південного мосту буде завершено – «Київавтодор»

17 жовтня 2016 року, 15:10

До кінця наступного тижня роботи з капітального ремонту деформаційних швів на естакадній частині Південного мостового переходу будуть завершені. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Упродовж трьох вихідних днів, з 14 до 16 жовтня, роботи з капітального ремонту деформаційних швів на естакадній частини Південного мостового переходу тривали у цілодобовому режимі. За цей час дорожники провели роботи з бетонування п’ятого деформаційного шва та відновлення гідроізоляції і асфальтобетонного покриття на двох швах.

Сьогодні на об’єкті виконуються роботи з монтажу останнього, шостого, з запланованих деформаційних швів. До кінця цього тижня будуть проведені роботи з його бетонування та відновлено гідроізоляцію і асфальтобетонне покриття на двох інших швах.

За технологічними вимогами, після проведення робіт з бетонування відновлену конструкцію деформаційного шва необхідно витримати протягом трьох діб для досягнення проектної міцності, після чого буде проведено роботи з відновлення гідроізоляції та асфальтобетонного покриття.

Таким чином, до кінця наступного тижня всі ремонтні роботи на мосту будуть завершені, а обмеження руху транспорту повністю знято.

КК «Київавтодор» звертає увагу учасників дорожнього руху на те, що ремонтні роботи проводяться не тільки на рівні проїжджої частини, а й зі сторони опор шляхопроводу, тому водії не завжди бачать усіх задіяних на ділянці працівників.

КК «Київавтодор» просить вибачення у киян за тривалі незручності, пов’язані з ремонтними роботами на Південному мосту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]