Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київзеленбуд» ініціює проведення загальноміських толок, на яких висадять 7000 зелених насаджень

19 жовтня 2016 року, 15:46

22 жовтня у Києві стартують загальноміські толоки, організовані за підтримки КО «Київзеленбуд». Цього року толоки відбуватимуться щосуботи наступні три тижні. До кінця року спільними зусиллями буде висаджено 7000 зелених насаджень.

29 жовтня відбудеться наймасовіше висадження вічнозелених рослин. Місто планують прикрасити 1000 зелених насаджень, 100 з яких вічнозелені. Толоки відбудуться у парках «Орлятко» (Солом’янський район), Тараса Шевченка (Шевченківський район), Куренівському (Подільський район), парку на просп. Героїв Сталінграда (Оболонський район), та інших. Також планується висадження живої  огорожі у Маріїнському парку для затримання газу і пилу, та листяних дерев у парку за кінотеатром «Ленінград».

«Ми збільшимо висадження вічнозелених рослин у місті. Крім того, що вони  характеризуються високою декоративною якістю цілорічно, ці насадження підкреслюють лінії у міському ландшафті і очищують повітря у мегаполісі. Ми розпочали висадження найбільш декоративних вічнозелених, таких як псевдотсуга та гірська сосна», – підкреслив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

З детальним планом проведення толок можна ознайомитись на сайті підприємства. КО «Київзеленбуд» запрошує зробити наше місто зеленим і комфортним разом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]