Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на конференції ООН запропонував створити окрему програму з підготовки управлінських кадрів

19 жовтня 2016 року, 16:51

Мер Києва Віталій Кличко закликав своїх колег з інших країн створити окрему програму з підготовки кваліфікованих управлінських кадрів, зокрема для України. З такою пропозицією Кличко виступив на заході «Як керувати перетвореннями в містах у Східній Європі та Східній Німеччині» в рамках конференції ООН зі сталого розвитку міст Habitat III, яка відбувається в столиці Еквадору Кіто.

«Програма з підготовки кваліфікованих управлінських кадрів, які, власне, повинні втілювати перетворення, цілком лягає у філософію Habitat. Бо кадри – одна з ключових речей для сталого розвитку міст. Тому, давайте розглянемо можливість створення такої програми. Для України це сьогодні важливо», – підкреслив Віталій Кличко.

У рамках конференції Habitat III Віталій Кличко також провів зустрічі з мерами міст, політиками, експертами у сфері міського розвитку.

Конференції ООН Habitat відбуваються раз на 20 років та мають на меті напрацювання підходів до сталого розвитку міст та вирішення нагальних глобальних проблем, з якими стикаються міста. Цього року у роботі заходу беруть участь експерти з розвитку міст, делегації на чолі з мерами Барселони, Берліну, Боготи, Буенос-Айресу, Бонну, Будапешту, Кельна, Гельсінкі, Мадриду, Парижа, Стамбула, Пекіна, Монреалю, Мехіко, Аддис-Абеби, Сеулу та ін.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]