Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Житлово-комунальна інспекція Києва розпочала перевірку випадків недогрівів у житлових будинках

20 жовтня 2016 року, 18:28

Житлово-комунальна інспекція у місті Києві (Управління самоврядного контролю КМДА) розпочала перевірки будинків, у яких фіксують недостатню температуру опалення. Про це сьогодні під час засідання антикризового штабу з питань запуску опалювального сезону повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що наразі понад 300 будинків столиці мають складнощі з постачанням тепла у зв’язку з пошкодженнями на тепломережах.

«Зараз ми маємо приріст пошкоджень за добу – 50-60 випадків. Під час запуску теплоносія мережі не витримують і маємо аварійні ситуації. Аварійні бригади мають добу на їх усунення, тож це тимчасові складнощі з подачею тепла. Я також звертаюся до правлінь будинків ОСББ, ЖБК, будинків, які не належать до управління комунальних служб міста, не зволікати із заявками на підключення тепла і забезпечити комфортну температуру в оселях людей в умовах погіршення погоди. Прагнення зекономити виправдане лише тоді, коли воно не загрожує комфорту й здоров'ю людей», – пояснив він.

Заступник голови КМДА також зазначив, що у будинках, де кияни скаржаться на недостатню температуру, буде здійснено перевірки.

«Житлово-комунальна інспекція міста Києва відслідковує звернення до міських контакт-центрів 1551 і 1557 та розпочинає перевірку випадків недогрівів у будинках», – зазначив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]