Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі столиці на вулиці Вершигори відкрили новий сквер

21 жовтня 2016 року, 18:05

Сьогодні на вулиці Вершигори, 9-Г відкрили новий сквер, де висадили 75 дерев – липи, клени й павловнії, а також влаштували живу огорожу. На території скверу у співпраці з меценатами також було влаштовано дитячий майданчик.

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, протягом наступних трьох тижнів у столиці щосуботи відбуватимуться загальноміські толоки та акції з прибирання, на які міська влада запрошує усіх охочих мешканців міста.

«Завтра у Києві стартують загальноміські толоки. Під час толок ми плануємо висадити більше 7000 зелених насаджень, з яких майже половина – хвойні та вічнозелені породи. Це рекорд для міста, адже ніколи раніше протягом осіннього періоду не висаджувалась така кількість дерев. Значну увагу ми приділяємо хвойним деревам, аби Київ залишався зеленим у будь-яку пору року», – зазначив заступник голови КМДА.

Як повідомлялось раніше, за останні роки міська влада надала статус скверу 120 земельним ділянкам, які були незаконними будівництвами, сміттєзвалищами чи автостоянками. До кінця поточного року буде проведено капремонт 72 парків та скверів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]