Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На вихідних дорожники активно ремонтували як дороги та вулиці столиці, так і штучні споруди

24 жовтня 2016 року, 18:23

Упродовж 22-23 жовтня в усіх районах столиці тривали активні роботи з ремонту дорожнього покриття. Так, у рамках капітального ремонту дорожнього покриття вул. І. Франка (на ділянці від вул. Б. Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка) автодорівці відновили 3650,0 кв. м покриття проїжджої частини. Уже найближчими днями на об’єкті будуть проведені роботи з ремонту тротуарів. Зазначимо, що враховуючи чисельні побажання киян, асфальтобетонне покриття тротуарів на даній ділянці вулиці І. Франка буде замінено на покриття з фем.

Також роботи з капітального ремонту тривали на просп. Академіка Глушкова, Броварському проспекту, вул. Павла Грабовського, вул. Міжнародній, вул. Механізаторів, вул. Григорія Сковороди.

Також упродовж вихідних продовжувалися роботи з капітального ремонту штучних споруд, адже цьогоріч покращенню якості дорожнього покриття мостів і шляхопроводів була приділена значна увага дорожників.

Так, на Одеському шляхопроводі дорожники вже виконали роботи з розбирання та бетонування плити проїжджої частини на половині ширини шляхопроводу на площі 1400 кв. м. Наразі продовжуються роботи з влаштування нових деформаційних швів і перехідних плит на в’їзді та виїзді зі шляхопроводу.

На іншому шляхопроводі, що наразі капітально ремонтується – на просп. Науки – були проведені роботи з укладання бетонної суміші у ході влаштування монолітної залізобетонної плити.

На Південному мосту були завершені роботи з відновлення асфальтобетонного покриття після ремонту останнього, шостого, запланованого на цей рік деформаційного шва.

Крім того, комунальна корпорація «Київавтодор» не зменшує обертів із капітального та поточного ремонтів міжквартальних проїздів і прибудинкових територій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]