Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

29 жовтня у КМДА відбудеться Київський дитячо-юнацький форум «Менші 18 – Ми можемо більше!»

27 жовтня 2016 року, 10:52

29 жовтня 2016 року з 11:00 до 16:00 у приміщенні Київської міської державної адміністрації відбудеться Київський дитячо-юнацький форум «Менші 18 – Ми можемо більше!».

У перший день канікул у стінах КМДА на молодь чекають відверті діалоги з політиками, презентації суспільно значущих дитячих і молодіжних проектів, ініціатив, майстер-класи та дискусійні майданчики, зустріч із відомими людьми.

Ініціатор та організатор форуму: Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА у партнерстві з Київським молодіжним центром, мережею М18 в Україні, Громадська організація «Агенція розвитку освітньої політики», Київський ліцей бізнесу.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, КМДА

Координатор: Марія Кравчук 093-808-79-50, [email protected].

 

Довідково.

Київський дитячо-юнацький форум – громадсько-освітній проект залучення дітей і молоді до життя суспільства та розвиток їх громадянських компетентностей через діалоги з представниками влади, депутатами Київради, громадськими лідера.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]