Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «До кінця року автопарк «Київмедспецтрансу» отримає 15 нових сучасних швидких, обладнаних за найвищими стандартами

28 жовтня 2016 року, 17:02

Київський міський голова Віталій Кличко привітав працівників «Київмедспецтрансу» з нагоди 55-річчя підприємства та Дня автомобіліста і дорожника та зазначив, що міська влада продовжить оновлювати автопарк швидких, аби медичний сервіс у столиці відповідав найвищим стандартам. До кінця року автопарк підприємства отримає ще 15 швидких, обладнаних за найвищими стандартами.

«Я вдячний кожному з вас, хто разом із медичними працівниками щодня піклується про здоров’я та життя киян, – зазначив Віталій Кличко. – 55 років тому в Києві була створена спеціалізована структура медичного автотранспорту, яка за часи свого існування стала найбільшою в Україні спеціалізованою організацією. І саме завдяки вашій роботі кияни та гості столиці отримують якісне медичне транспортне забезпечення», – звернувся мер Києва до працівників «Київмедспецтрансу».

Віталій Кличко зазначив, що одним із пріоритетних напрямів діяльності міської влади є розвиток галузі охорони здоров’я в столиці. І головним завданням на сьогодні є поліпшення якості та доступності медичної допомоги для кожного киянина та гостя нашого міста.

«І транспортне забезпечення виконання медичних викликів від столичних мешканців – один із головних факторів. Саме тому за кошти міського бюджету ми придбали 100 спецавтомобілів марки Ford Fiesta. Це дозволило повністю забезпечити медспецтранспортом первинну та вторинну ланки медичної галузі столиці», – підкреслив мер Києва.

Більш того, додав Віталій Кличко, до кінця поточного року автопарк «Київмедспецтрансу» планується оновити на 15 нових «карет» швидкої допомоги, оснащеними за сучасними вимогами.

«На цьому ми не будемо зупинятися і плануємо повністю оновити спеціальний та спеціалізований медичний транспорт Києва, аби кияни отримували сервіс європейського рівня», – наголосив Віталій Кличко.

Київський міський голова також вручив подяки найкращим працівникам «Київмедспецтрансу» та пообіцяв до нагород і путівки на відпочинок до Єгипту.

«Я часто кажу, що той, хто добре працює – добре відпочиває. Сьогодні я вітав із професійним святом працівників «Київавтодору», і найкращі з них вже отримали сертифікати на відпочинок у Єгипті. Працівники «Київмедспецтрансу», які сьогодні отримали подяки, також матимуть путівки і зможуть відпочити на Червоному морі. Це буде гарною мотивацією працювати ще більш наполегливо на благо киян», – сказав Віталій Кличко під час спілкування з працівниками підприємства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]