Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на соціальному ярмарку поспілкувався з киянами і придбав меду

29 жовтня 2016 року, 14:36

Мер Києва Віталій Кличко відвідав соціальний ярмарок у Дніпровському районі, поспілкувався з киянами і придбав меду.

«В умовах, коли ціни зростають, особливо складно доводиться незахищеним верствам населення. Тому ми робимо такі соціальні продуктові ярмарки, де можна придбати якісні товари за цінами нижче, ніж у мережі роздрібної торгівлі. Ось люди підходять, кажуть, що вартість товарів тут набагато нижча, ніж у магазинах», - зазначив Віталій Кличко. 

Мер зазначив, що столична влада робить все, щоби допомогти соціально незахищеним киянам. 

«У Києві 200 пунктів із продажу соціального хліба, де можна придбати найдешевший хліб в Україні  за ціною 4 грн 06 коп.  Також кияни можуть купувати соціальні ліки у комунальній мережі аптек «Фармація», - зауважив Київський міський голова. 

Віталій Кличко поспілкувався на ярмарку з киянами і придбав меду. 

«Дали скуштувати меду. Мені дуже сподобався, тому я купив, - вдома як раз немає», - розповів столичний голова.   

Мер Києва зазначив, що сьогодні соціальні ярмарки відбуваються паралельно в п’яти районах столиці: Дніпровському, Деснянському, Святошинському, Солом’янському і Подільському. І зауважив, що столична влада й надалі продовжуватиме організовувати такі продовольчі ярмарки та робити їх більш системними. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]