Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві встановлять 5 меморіальних дощок на честь видатних діячів, Героя України та загиблого в зоні проведення АТО

31 жовтня 2016 року, 15:17

У Києві встановлять 5 меморіальних дощок на честь видатних діячів, Героя України та загиблого в зоні проведення АТО. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Так, на фасаді будинку на вул. Червоноткацькій, 19 встановлять меморіальну дошку на честь українського кінорежисера, заслуженого діяча мистецтв України Соболєва Фелікса Михайловича. На честь українського актора, народного артиста України Брондукова Броніслава Миколайовича та української акторки Кринициної Маргарити Василівни встановлять меморіальні дошки на фасаді будинку на бульв. Амвросія Бучми, 8. Також встановлять меморіальну дошку на честь загиблого в зоні проведення АТО Тороповського Георгія Валерійовича на фасаді будинку на вул. Георгія Тороповського, 49/5. Меморіальну дошку на честь доктора медичних наук, професора, академіка НАНУ, Героя України Книшова Геннадія Васильовича встановлять на фасаді будинку на вул. Академіка Янгеля, 14/1.

Витрати на виготовлення та встановлення меморіальних дощок профінансують за позабюджетні кошти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]