Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці реконструюють зупинку трамвайної лінії «Станція метро «Чернігівська» під транспортний пересадочний вузол

31 жовтня 2016 року, 15:28

У столиці здійснять реконструкцію зупинки трамвайної лінії «Станція метро «Чернігівська» під транспортний пересадочний вузол з терміналом та ділянки трамвайної лінії від просп. Юрія Гагаріна на вул. Гната Хоткевича до трамвайного розворотнього кола на вул. Миропільській у Дніпровському районі Києва. Підписане відповідне розпорядження.

Зазначені ділянки потребують реконструкції для безперешкодної та безпечної пересадки пасажирів з одного виду транспорту на інший. У рамках реконструкції буде здійснено влаштування сучасних підвищених платформ із автоматизованою системою пропуску пасажирів. Одночасно реконструкція трамвайних ліній за сучасними європейськими технологіями дозволить відкрити нові магістральні маршрути на просп. Юрія Гагаріна.

Згідно з розпорядженням, замовником проектування та виконання робіт визначено КП «Київпастранс», яке має визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити проектну документацію, провести та затвердити її експертизу.

Фінансування робіт здійснюватиметься відповідно до показників, передбачених Програмою економічного та соціального розвитку м. Києва на 2016 рік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]