Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві реконструюють транспортну розв’язку біля проспекту Академіка Палладіна

01 листопада 2016 року, 15:49

На перетині бульвару Академіка Вернадського – вул. Академіка Єфремова з проспектом Академіка Палладіна у Святошинському районі здійснять реконструкцію транспортної розв’язки. Підписане розпорядження КМДА.

Виконання робіт дозволить поліпшити транспортну ситуацію у Святошинському районі, збільшити пропускну спроможність транспорту на проспекті Академіка Палладіна з 18 000 авто/добу до 25 000 авто/добу, поліпшить технічний стан покриття проїжджої частини і тротуарів. Окрім того, здійснення реконструкції транспортної розв’язки забезпечить безперебійний рух транспорту та пішоходів, поліпшить обслуговування населення громадським транспортом біля станції «Академмістечко», позитивно вплине на екологічний стан за рахунок ліквідації заторів на цьому транспортному вузлі.

Замовником проектування та виконання робіт визначено КК «Київавтодор». Відповідно до розпорядження, комунальна корпорація має визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити проектну документацію, провести та затвердити її експертизу.

Фінансування проектних та будівельних робіт здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]