Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Користуючись сприятливою погодою КК «Київавтодор» продовжила роботи з ремонту дорожнього покриття

04 листопада 2016 року, 17:56

З четверга в усіх районах столиці дорожники активізували роботи з капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі і прибудинкових територій. Про це інформують у КК «Київавтодор».

Так, роботи тривали на вул. Кемеровській, вул. Сошенка, вул. Муромській, пров. Баумана, вул. Баумана, вул. Миропільській, вул. Г. Сковороди, вул. Механізаторів, вул. Міжнародній, просп. Академіка Глушкова, Кільцевій дорозі та інших.

Триває ремонт міжквартальних проїздів і прибудинкових територій. Так, сьогодні проводиться ремонт у 77 подвір’ях киян. На 178 об’єктах ремонтні роботи вже завершено.

Також комунальні підприємства КК «Київавтодор» проводять роботи із заливки тріщин дорожнього покриття, застосовуючи придбані у минулому році спеціальні машини «Crafco» серії Super Shot. Нагадаємо, що такі роботи виконуються для попередження виникнення передчасних руйнувань дорожнього покриття та продовження терміну його експлуатації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]