Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створено робочу групу з розроблення Концепції із утримання підземних пішохідних переходів

07 листопада 2016 року, 12:36

У столиці створено робочу групу з розроблення Концепції із утримання пішохідних підземних переходів у Києві. Очолив робочу групу заступник голови Київської міської державної адміністрації Ілля Сагайдак. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Робоча група має підготувати та подати Київському міському голові проект Концепції з утримання пішохідних підземних переходів у місті Києві до 1 грудня 2016 року.

Також до складу робочої групи увійшли: заступник голови робочої групи, директор Департаменту економіки та інвестицій Світлана Принада, представники Антикорупційної ради при Київському міському голові, Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту транспортної інфраструктури, Департаменту соціальної політики, комунальних підприємств та інші.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]