Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено представників громадськості до конкурсних комісій, які обиратимуть керівників комунальних підприємств

09 листопада 2016 року, 15:01

26 жовтня на засіданні робочої групи Антикорупційної ради при Київському міському голові було обрано представників громадських організацій, які візьмуть участь у роботі постійно діючих конкурсних комісій при департаментах культури та житлово-комунальної інфраструктури КМДА.

Так, після проведених інтерв’ю та електронного голосування до постійно діючої конкурсної комісії, яка обиратиме керівників комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА було обрано: Володимира Брущенка, представника «Антикорупційного комітету Майдану», Олега Шинкарука, представника «Антикорупційного комітету Майдану». До постійно діючої конкурсної комісії, яка обиратиме керівників комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту культури КМДА: Олену Салату, представницю громадської організації «Культурна асамблея», Олександра Білера, представника громадської організації «Культурна асамблея».

Нагадаємо, що до 25 жовтня Антикорупційна рада приймала документи від представників громадських організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері протидії корупції та бажали б долучитися до роботи постійно діючих конкурсних комісій. Надіслані документи від громадськості були розглянуті на засіданні робочої групи, а представники громадських організацій мали можливість презентувати себе та відповісти на запитання членів Антикорупційної ради.

Зазначимо, що найближчим часом Антикорупційна рада розпочне прийом документів від представників громадськості для участі у постійно діючій конкурсній комісії для обрання керівників комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

Документи прийматимуть на електронну адресу: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]