Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» готова до роботи у цілодобовому режимі та забезпечена необхідною кількістю спецтехніки на випадок затяжних снігопадів

11 листопада 2016 року, 16:45

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» готові до роботи у цілодобовому режимі та забезпечені необхідною кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів. Крім того, підприємства корпорації забезпечені достатньою, у кількості 318 одиниць, спеціальною технікою, а на випадок затяжних снігопадів підписано договори на залучення додатково 183 одиниць техніки сторонніх організацій.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до киян із проханням на період погіршення погодних умов не користуватися, за можливості, власним авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Просимо також водіїв бути уважними на дорогах і не залишати свої авто на узбіччях вулиць і доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Крім того, у разі необхідності будуть задіяні 30 бригад з ручного прибирання.

Нагадаємо, цими вихідними у столиці очікуються значні погіршення погодних умов зі снігопадами, хуртовинами та поривами вітру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]