Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я погоджуюсь із заявою Дмитра Гордона, що у Київраді є немало проблем, однак не підтримую його рішення скласти мандат»

11 листопада 2016 року, 20:35

Кожен депутат, який взяв на себе зобов’язання перед киянами, повинен шукати будь-які шляхи для того, аби вирішувати проблеми своїх виборців. Я погоджуюсь із заявою Дмитра Гордона, що у Київраді є немало проблем, однак не підтримую його рішення скласти мандат. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у ефірі телеканалу «Київ».

«Якщо ти не будеш приймати виклики, які ставить робота депутата, і вирішувати проблеми, а будеш думати, що їх вирішить хтось інший, – це не вихід із ситуації. Я погоджуюсь із заявою Дмитра Гордона, що у Київраді є немало проблем, однак не підтримую його рішення скласти мандат, – зазначив Віталій Кличко. – Я розраховую, що він і надалі як активіст і небайдужий киянин відстоюватиме інтереси киян і їхні прагнення змінювати наше місто. Так само, як я розраховую і на кожного з киян, хто не сидить і не чекає, хто готовий докладати зусиль, аби Київ ставав справжнім європейським містом», – наголосив Київський міський голова.

Мер столиці зазначив, що кияни чекають від міської влади результативних кроків із вирішення проблем міста.

«Ми повинні зробити все, аби маніпуляцій і популізму було якомога менше. І справами доводити, що Київ змінюється, незважаючи на велику кількість проблем. Впевнений, що кожен киянин бачить, що ми почали наповнювати бюджет, вкладати гроші у розвиток транспортної і соціальної інфраструктури, у розвиток громадського простору. І ми вже спостерігаємо значну динаміку розвитку. Так, це нелегко, але ми впораємося з узятими на себе зобов’язаннями, і Київ стане справжнім європейським містом», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]