Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я сподіваюся, що США продовжуватимуть політику підтримки щодо України»

11 листопада 2016 року, 20:46

Мер Києва Віталій Кличко розраховує, що новообраний Президент США Дональд Трамп не змінить політики підтримки Сполученими Штатами відносно України. Про це мер Києва завив у ефірі телеканалу «Київ».

Віталій Кличко зауважив, що знайомий із Трампом особисто вже багато років. За словами мера Києва, Дональд Трамп відвідував бої за участю братів Кличків.

«Ми з Володимиром бачили Трампа в перших рядах, коли боксували, в тому числі в «Тадж Махалі» – арені, яка належить Дональду Трампу. Були у нього в гостях. Це наш старий знайомий, можна так сказати», – додав мер Києва.

Водночас, Віталій Кличко наголосив, що дуже важливо, щоб новообраний Президент США з повагою ставився до України.

«І дуже важливо, щоб політика підтримки щодо України не змінювалася», – сказав Київській міській голова.

Він додав, що Україні є чому повчитися у США, зокрема в питаннях підвищення соціальних стандартів, розвитку економіки тощо.

«Комусь подобається, комусь не подобається. Ми можемо критикувати Трампа. Але американський народ обрав свого Президента», – додав Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що на новообраному Президентові США лежатиме відповідальність не лише за народ своєї країни, а й за зовнішню політику Сполучених Штатів.

«Я дуже сподіваюся, що політика США щодо нашої країни збережеться. І США будуть завжди для нас другом і продовжуватимуть допомагати нам втілювати ті важливі реформи, без яких Україна не зможе стати по-справжньому європейською країною», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]