Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає киян не користуватися власним авто під час снігопаду 13-14 листопада та віддавати перевагу громадському транспорту

12 листопада 2016 року, 15:43

Починаючи з ночі 13 листопада і до кінця дня 14 листопада в столиці очікується сильний снігопад. Про це інформує Український гідрометцентр.

Так, враховуючі складні погодні умови, в неділю буде перекрито в’їзд до міста великогабаритного транспорту.

Міська влада звертається до усіх водіїв із проханням, за можливості, не користуватися у неділю власним авто і віддавати перевагу громадському транспорту. Це дуже необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу в умовах снігопаду, та значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах міста.

Нагадаємо, на цей час у нас до роботи готові 318 одиниць снігоприбиральних авто та близько 400 одиниць техніки для прибирання в міжквартальних проїздах, а на випадок затяжних снігопадів підписано договори на залучення додатково 183 одиниць техніки сторонніх організацій.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]