Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За добу комунальники використали понад 5 тисяч тонн солі та піску

14 листопада 2016 року, 8:59

За добу в КК «Київавтодор» використали майже 3 000 тонн солі та 2 000 тонн піщано-соляної суміші. Про це під час інспекції стану доріг та в’їздів до столиці повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Як повідомляють у КК «Київавтодор», всього у штатному режимі працює 600 одиниць спецтехніки, які упродовж усієї ночі безперервно очищали дороги міста від ожеледі. Наразі у столиці працює понад 300 одиниць снігоприбиральної техніки «Київавтодору» та 173 одиниці техніки ЖЕО.

«Триває обмеження в’їзду великогабаритного транспорту до столиці. «Київавтодор» працює безперервно і, як ми бачимо, основні магістралі столиці розчищені», – зазначив Петро Пантелеєв.

Він наголосив, що наразі в роботі комунальні служби максимально використовують механізацію для прибирання снігу. У дворах та проїздах працюють 4,6 тисяч двірників. За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту благоустрою та збереження природного середовища КМДА, за добу випало 20 см снігу.

Окрім того, починаючи з 06:00 14 листопада в’їзд великогабаритного транспорту до столиці було закрито. Обмеження триватимуть до покращення погодних умов.

За прогнозом Українського Гідрометцентру 14 листопада у Києві хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура повітря 1-3° морозу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]