Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створено міжвідомчі робочі групи з питань протидії злочинам у сфері бюджетних і земельних правовідносин

15 листопада 2016 року, 11:34

У столиці створено міжвідомчі робочі групи з питань протидії злочинам у сфері бюджетних і земельних правовідносин. Відповідні групи створено з метою підвищення ефективності протидії та розкриття кримінальних правопорушень у вищезазначених сферах.

«Наше завдання – щоб робочі групи були не просто правильно створеними структурами – ми прагнемо, щоб вони були повноцінними, ефективно працюючими інструментами. Кожна зі створених робочих груп виконуватиме ряд першочергових і поточних завдань, і формат, який передбачає активну участь профільних спеціалістів ми вважаємо справді дієвим», – повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Так, до робочої групи з питань протидії злочинам у сфері бюджетних правовідносин увійшли представники органів прокуратури м. Києва, Головного управління Національної поліції у м. Києві, Київської міської державної адміністрації.

До робочої групи з питань протидії злочинам у сфері земельних правовідносин увійшли представники органів прокуратури м. Києва, Головного управління Національної поліції у м. Києві, Київської міської державної адміністрації, Державної екологічної інспекції у м. Києві, Головного управління Держгеокадастру в м. Києві.

Головними завданнями груп є аналіз оперативної інформації щодо вчинення кримінальних правопорушень у сфері земельних і бюджетних правовідносин, визначення методики їх розкриття, а також забезпечення ефективного розслідування шляхом постійного контролю.

Координація діяльності груп і обмін оперативною інформацією здійснюватиметься через начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури м. Києва Олександра Харлова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]