Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За добу зі столиці вивезли 1,7 тисяч тонн снігу

15 листопада 2016 року, 12:10

За добу зі столиці вивезли 1,7 тисяч тонн снігу. Комунальники зосередилися на прибиранні тротуарів, зупинок громадського транспорту та превентивній обробці доріг, аби уникнути ожеледиці.

Як повідомили в Комунальній корпорації «Київавтодор», підприємство не припиняє активну роботу в цілодобовому режимі.

«За ніч ми використали 909 тонн солі та ще 950 тонн піщано-соляної суміш. Отримавши повідомлення про зниження температури, негайно розпочали обробку доріг протиожеледними засобами. Крім того, вчора ввечері розпочали вивезення накопиченого снігу. Його складують на спеціальних майданчиках – пустирях. Ці місця затверджені відповідним розпорядженням міської адміністрації», – повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густелєв.

Також триває прибирання та обробка територій протиожеледними засобами у дворах та міжквартальних проїздах. Працівниками житлово-експлуатаційних організацій використано 140 тонн солі та піску.

Міська влада закликає киян повідомляти про неприбрану територію за телефонами міських гарячих ліній 1551 та 1557.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]