Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі реконструюють парк «Кіото»

17 листопада 2016 року, 17:27

У Деснянському районі реконструюють парк «Кіото». Це покращить благоустрій зазначеного парку та створить сучасні зони для відпочинку мешканців міста та гостей столиці. Підписане розпорядження КМДА.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Київський центр розвитку міського середовища».

Так, комунальне підприємство має забезпечити коригування, проведення експертизи та затвердження в установленому порядку проектної документації, визначити генеральну проектну та підрядну будівельну організації для проектування та виконання робіт із реконструкції парку «Кіото».

«Найкращий ландшафтний архітектор Японії Шіро Накане на прохання мера міста Кіото Дайсаку Кадокави та мера Києва Віталія Кличка, за підтримки японської компанії JTI, візьме на себе почесну місію розробити проект японського саду та саду каміння в парку «Кіото» у Деснянському районі Києва», – розповів заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Він додав, що розроблений проект ландшафтного парку буде представлений на розгляд громадськості та погоджений із киянами. Оцінити проведені роботи, гарно провести час кияни та гості столиці зможуть на фестивалі Днів Японії в Україні, який заплановано провести у травні 2017 року.

«Ми вдячні керівництву міста Кіото та зацікавлені у тих проектах, що популяризують культурну спадщину та дозволяють створити якісні безбар’єрні простори в нашому місті, – зазначив Олександр Спасибко.

Окрім того, Департаменту містобудування та архітектури доручено подати до Департаменту економіки та інвестицій інвестиційні пропозиції щодо включення робіт до програм економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік та наступні роки.

Виконання робіт буде здійснюватися за рахунок коштів бюджету міста Києва та залучених коштів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]