Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Національна поліція обмежить рух автотранспорту деякими центральними вулицями столиці 21 листопада у зв’язку із великою кількістю заяв, поданих на проведення масових акцій (+схема)

20 листопада 2016 року, 12:27

У понеділок, 21 листопада 2016 року, з 06:00 рух автотранспорту центральними вулицями буде обмежено відповідно до листа Головного управління Національної поліції у м. Києві від 18 листопада 2016 року № 6327/125/01/19-2016, листа Управління державної охорони України від 18 листопада 2016 року № 1/4/1-1659. У зв’язку з цим будуть внесені зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. Про це йдеться у розпорядженні КМДА.

Зокрема, з 06:00 ранку 21 листопада 2016 року до закінчення заходів буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Б. Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до буд. № 13/14 на вул. Інститутській).

Окрім того, з 06:00 21 листопада 2016 року і до закінчення заходів у встановленому порядку буде здійснено тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів на вул. Лаврській (на відрізку від площі Слави до вул. Цитадельної), вул. Цитадельній (на відрізку від вул. Лаврської до вул. Лейпцизької), пров. Лаврському, вул. Банковій (на відрізку від вул. Інститутської до вул. Круглоуніверситетської), вул. Круглоуніверситетській (на відрізку від буд. № 11/19 на вул. Круглоуніверситетській до вул. Лютеранської), вул. Лютеранській (на відрізку від вул. Круглоуніверситетської до вул. Заньковецької), вул. Заньковецькій (на відрізку від вул. Лютеранської до вул. Архітектора Городецького), вул. Інститутській (на відрізку від вул. Садової до вул. Шовковичної), вул. М. Грушевського (від вул. Садової до пров. Кріпосного).

Департаментом транспортної інфраструктури КМДА будуть внесені відповідні зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить вулицями, на яких діятимуть обмеження. Детальну інформацію щодо маршрутів громадського транспорту буде оприлюднено додатково.

Просимо киян і гостей столиці з розумінням поставитися до ситуації та враховувати дану інформацію під час планування маршрутів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]