Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25 листопада в Національній опереті України відбудеться «Симфонічний коктейль у стилі Блюз»

22 листопада 2016 року, 12:24

25 листопада о 19:00 у Національній опереті України відбудеться концерт «Симфонічний коктейль у стилі Блюз». Соліст концерту Флоріан Файльмайр – відомий австрійський піаніст, лауреат і переможець престижних світових конкурсів класичної музики, володар премії «Klassik. Preis. Österreich» для виконавців класичної музики в Австрії, яку він отримав за виконання фортепіанного концерту № 3 Бетховена.

У супроводі симфонічного оркестру, солістів, хору Київського національного академічного театру оперети звучатимуть джазові та блюзові мелодії Джорджа Гершвіна, Ллойда Веббера, Артуро Маркеса. У програмі, зокрема, інструментальні концерти, увертюри, арії, знаменита «Рапсодія у стилі блюз» Джорджа Гершвіна. Деякі твори прозвучать в Україні вперше. Відбудеться музичний вечір за підтримки Австрійського культурного форуму в Києві.

До уваги ЗМІ! О 18:15 у фойє театру пройде зустріч представників ЗМІ з художнім керівником Національної оперети Богданом Струтинським, диригентом концерту Оксаною Мадараш, солістом концерту Флоріаном Файльмайром, директором Австрійського культурного форуму Андреасом Карабачеком, референтом Австрійського культурного форуму  Мар’яною Бондаренко.

Місце проведення: вул. Велика Васильківська, 53/3, Національна оперета України.

Акредитація ЗМІ за телефонами: (099) 545 19 11, (068) 117 70 47, (097) 952 08 47, (063) 710 22 63.

Акредитуватись також можна за електронною поштою: [email protected].

 

Довідково.

Концертна кар’єра Флоріана Файльмайра розпочалася ще під час навчання у музичному коледжі у Лінці, де він виступав із оркестром. У 2011 році він здобув перше місце на міжнародному фортепіанному конкурсі «Neue Sterne» («Нові зірки») у Верніґероде (Німеччина), у 2013 році – друге місце на XXVII Concurso Internacional de Piano Cidade Ferrol (Іспанія) та третє місце на міжнародному фортепіанному конкурсі «Premio pianistico Silvio Bengalli» (Італія).

У січні 2014 року відбувся його дебют у Großes Festspielhaus Salzburg. Цього ж року Флоріан Файльмайр здобув другі місця на New Orleans International Piano Competition (США) та International Piano Competition Verona (Італія).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]