Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сьогодні для інвесторів у Києві «час можливостей»

23 листопада 2016 року, 13:05

У Києва багато пропозицій для інвесторів у різних сферах – від маленьких проектів вартістю кілька десятків тисяч доларів до глобальних, таких як Подільсько-Воскресенський міст. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам на Інвестиційному форумі міста Києва.

«У нас багато пропозицій для інвесторів у різних сферах: від маленьких проектів із інвестиціями у декілька десятків тисяч доларів до глобальних інфраструктурних, таких як, наприклад, Подільсько-Воскресенський міст. Це проекти в сфері транспорту, медицини, переробки сміття та багатьох інших  галузях», – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що столична влада гарантує кожному інвестору чіткі прозорі правила ведення бізнесу. 

«Тут на форумі присутні представники багатьох компаній, фінансових організацій, посольств. Із кожним ми готові працювати, щоби реалізовувати їх ідеї,  щоб вони створювали в столиці робочі місця і платили податки в бюджет міста. Я сказав інвесторам, що зараз для них у Києві «time of opportunities» – «час можливостей». Економіка Києва оздоровлюється, виробництво зростає, надходження до бюджету – також. І можу сказати, зацікавленість у інвесторів є», –зазначив Віталій Кличко.

На Інвестиційному форумі Києва присутні близько 400 учасників із 45 країн світу, серед яких представники дипломатичних місій, міжнародних фінансових організацій і фондів, торгових палат, іноземного бізнесу, а також української влади. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]