Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулої доби в столиці використано майже тисячу тонн солі та соляної суміші для посипання доріг

29 листопада 2016 року, 10:57

За минулу добу в столиці для обробки столичних автошляхів використано 546 тонн солі та ще 433 тонн піщано-соляної суміші. Вночі працювало 160 одиниць спеціалізованої снігоприбиральної техніки комунальної корпорації «Київавтодор».

Як повідомили у корпорації, в першу чергу здійснювалася обробка спусків і підйомів, де може виникнути ускладнення руху, київських мостів, магістральних доріг.

З 06:00 ранку понад 4,6 тисяч працівників житлово-експлуатуючих організацій (ЖЕО) розпочали прибирання у дворах. У розпорядженні житлових підприємств 215 одиниць техніки, в тому числі малогабаритні трактори для прибирання у дворах і міжквартальних проїздах.

Наразі бригади з ручного прибирання, щоб не допустити утворення ожеледиці та забезпечити безпечне пересування пішоходів, проводять обробку посипальними матеріалами та очистку від снігу підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, сходових маршів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які закріплені за підприємствами корпорації. 

Комунальні служби моніторять ситуацію з погодними умовами. У разі збереження інтенсивного снігопаду КК «Київавтодор», КО «Київзеленбуд», КП «Київпастранс», ЖЕО перейдуть у режим посиленої роботи.

Також місто звертає увагу усіх балансоутримувачів територій на необхідність вчасного прибирання в період інтенсивних снігопадів. За неприбрані території будуть застосовуватися штрафні санкції, які можуть сягати 1700 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]