Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» наполегливо просить водіїв не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки

29 листопада 2016 року, 12:21

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. До роботи задіяно 259 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема 86 снігоочисних машин, 100 солерозкидувачів, 51 трактор із спеціальним обладнанням.

Як повідомляє «Київавтодор», 51 бригада у складі 383 працівників із ручного прибирання очищає від снігу тротуари, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, зупинки громадського транспорту, які перебувають на балансі корпорації.

Враховуючи прогноз погоди та очікуване посилення снігопаду, «Київавтодор» наполегливо просить водіїв не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]